Rozmrazené listové těsto rozdělíme na 4 plátky, položíme je na plech, potřeme mlékem a pečeme při vyšší teplůotě asi 10 minut dozlatova. Potom je vyndáme, necháme zchladnout a podélně je rozřízneme. Filety z lososa osolíme a opepříme a na oleji z obou stran krátce opečeme, zmírníme teplotu a filety ještě asi 4 minuty podusíme. Žloutky rozšleháme se šafránem, přidáme smetanu, křen a omytý nasekaný kopr - snítku odložíme na ozdobu. Všechno promícháme, dáme do horké vodní lázně a šleháme zhruba 12 minut. Hotovou pěnu osolíme a opepříme. Na každý talíř položíme plátek upečeného listového těsta, na něj porci lososa, překryjeme druhým plátkem těsta a přelijeme křenovou pěnou. Ozdobíme koprem a proužky kapie.