Staňte se našimi fanoušky na:

Lososový steak s bylinkami a parmazánem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky ryby osušíme, osolíme a na prudkém ohni z každé strany 3 minuty osmahneme na oleji. Petržel a tymián opereme, necháme okapat a krátce rozmixujeme s vypeckovanými olivami a česnekem. Plátky lososa rozložíme do zapékací mísy, naneseme na ně bylinkovou směs, zasypeme strouhaným parmazánem a necháme krátce zapéct na grilu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |1. dubna 2015
vypada to dobre,akorat bez tech oliv,ty nemam rada Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!