Staňte se našimi fanoušky na:

Luďovy hovězí steaky Dijon

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky,které osolíme a opepříme.Z hořčice,vajec,smetany,hladké mouky a soli vytvoříme těstíčko do kterého nakrájíme na drobno cibuli a petrželku.Plátky masa v těstíčku obalíme a opečeme na oleji z obou stran

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |16. listopadu 2013
to nemusí být vůbec špatné. Jen hovězí panenku asi nikdo nesežene, takové maso totiž neexistuje!!!! Hovězí svíčková, nebo vepřová panenka. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!