Staňte se našimi fanoušky na:

Lutenice

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve šlupne , oloupeme a až vystydnou nastrouháme na jemno. Cibuli nakrájíme na velmi jemno, česnek natrouháme. Všechny suroviny smícháme dohromady, podle potřeby přichutíme, komu vadí hodně soli přidává po menších dávkách worčestr a sojovku. Z celozrnné bagery uděláme malé topinky a mažeme lutenicí. Výborná k pivu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |1. listopadu 2013
to znám pod názvem tatarák na topinky. je to dobré :-) Odpovědět
piskotka |9. září 2013
dobré Odpovědět
pes |3. září 2013
neznám Odpovědět
renda9 |22. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie Dubská |9. srpna 2013
chutná to dobře Odpovědět
Lucie Dubská |9. srpna 2013
mnam, to máme rádi Odpovědět
Barakuda |9. srpna 2013
To znám jako studentský biftek, chutná to dobře Odpovědět
alenab|30. listopadu 2013
znám - tatarák - super Odpovědět
aron|19. září 2013
uložíno Odpovědět
Jean|12. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!