Staňte se našimi fanoušky na:

Lutenice

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve šlupne , oloupeme a až vystydnou nastrouháme na jemno. Cibuli nakrájíme na velmi jemno, česnek natrouháme. Všechny suroviny smícháme dohromady, podle potřeby přichutíme, komu vadí hodně soli přidává po menších dávkách worčestr a sojovku. Z celozrnné bagery uděláme malé topinky a mažeme lutenicí. Výborná k pivu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

bartovce|9. srpna 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!