Uvedené množství vystačí na 8 topinek. 1. Uvařené vepřové a kuřecí maso nasekáme. (Můžeme použít kuřecí maso ze skeletu uvařeného v polévce + vepřové maso ze zbylého obědu, výběr druhu masa záleží na vaší chuti, já mám ráda oba druhy masa spojené). 2. Na zesklovatěnou cibulku přidáme najemno nasekané maso, osolíme, podlejeme vývarem, přidáme nastrouhanou mrkev (popřípadě čalamádu, dle vaší chuti), dusíme cca 10 minut. 3. Přidáme chilli koření nebo 1 sušenou chilli papričku, nastrouhaný sýr eidam a kečup. Vše důkladně promícháme a dusíme ještě 5 minut. 4. Nakrájený chleba na tenké krajíčky opečeme na steakové pánvi na sucho - pro ty , kteří nemají rádi hodně mastné topinky. Potíráme pikantní mexickou směsí a posypeme najemno nakrájenou cibulkou nebo pórkem. DOBROU CHUŤ