Staňte se našimi fanoušky na:

Luxusní paštika z kachních jatýrek s pomerančovou marmeládou a kůrou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na dvou PL másla opečeme cibuli a česnek. Přidáme kachní játra - tak, aby zůstala uvnitř růžová, ale aby nebyla syrová. Směs rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, smetanu, sůl, pepř a znovu promixujeme. Přidáme jemně nasekanou slaninu a pomerančovou marmeládu. Promícháme vidličkou, dáme do misky, zakryjeme alobalem a necháme ztuhnout v ledničce. Nejlépe chutná s chipsy z toustového chleba. /Toustový chleba rozválíme, zbavíme kůrek a dáme ho na chvíli zapéci pod gril do křupava/. Krájíme jej pak na půlky a mažeme paštikou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |10. března 2013
vyzkouším Odpovědět
dajul |9. března 2013
dobrota Odpovědět
Šuldeska |21. února 2013
Delikatesa Odpovědět
Yvajs |20. února 2013
paštiky dělám často,skusim Odpovědět
zuzi |18. února 2013
opravdu luxusní Odpovědět
david.kruml.1 |18. února 2013
to bude mlsota Odpovědět
evahu |18. února 2013
to musela být dobrota Odpovědět
jana.kozova|12. listopadu 2013
někdy bych zkusila udělat vypadá to dobře. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!