Staňte se našimi fanoušky na:

Má domácí bůčková paštika

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tučnější bůček upečeme a pak pomeleme i s ostatním, přidáme koření, sůl, ochutnáme, popřípadě dokořeníme. Zavařujeme do malých sklenic 2 hodiny. Tato paštika vydrží zavřená i rok po otevření spotřebovat do 3 dnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.baierova.58|4. února 2014
ukládám Odpovědět
barbora 3|9. ledna 2014
mňam, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!