Staňte se našimi fanoušky na:

maďarská bramboračka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky,rozškvaříme,přidáme drobně nakrájenou cibuli a očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na kolečka.Všechno opečeme,zaprášíme hladkou moukou,osmahneme,přidáme mletou červenou papriku,mletý pepř a očištěné nakrájené brambury,zalijeme vodou a uvaříme téměř do měkka.Potom přidáme nakrájenou uzeninu a dovaříme.Podáváme s nakrájenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |5. června 2013
mnamka Odpovědět
sari |19. května 2013
mnam mnam Odpovědět
Uzzi1 |9. května 2013
bezva bramboračka :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!