Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarské husí škvarky

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Z husích prsou stáhneme maso i s kůží,nakrájíme je na kusy velké asi jako dlaň,mírně podlijeme vodou a bez soli vaříme,až kůže mírně zrůžoví.Potom vodu zcedíme a maso dáme na pánev nebo plech,skropíme ho vodou a pečeme v troubě dokřupava.Teprve hotové škvarky osolíme,nikdy je nelisujeme . Jsou vynikající s chlebem teplé,ale i studené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |25. července 2013
chybí mi husa Odpovědět
daramacho |24. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!