Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarský salát

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kostičky a uvaříme ve slané vodě, tak aby zůstala pevná, tzv. na skus. Zatím nakrájíme brambory, okurky a jablko. Přidáme uvařenou, okapanou a prochladlou zeleninu a vše spojíme majolkou smíchanou s hořčicí, paprikou a solí. Důkladně promísíme a dáme do chladna odležet nejméně na dvě hodiny. Druhý den je salát ještě lepši.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |28. prosince 2012
hmmm paráda moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!