Staňte se našimi fanoušky na:

Majonéza

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vysoké nádobky si nalijeme mléko a přiléváme olej - na 1 díl mléka jsou 2 díly oleje. Šleháme ručním tyčovým šlehačem (ne metličkami) do zhoustnutí. Olej přidáváme, dokud není majonéza tuhá. Vyšlehanou majonézu ochutíme solí, octem, pepřem a hořčicí. Každý si vylepší podle své chuti. Domácí majonéza podle tohoto receptu je opravdu vynikající.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Akrajka|13. září 2016
Tak na to jsem zvědavá, bez vajec jsem ještě nedělala, díky za recept :) 1+ Odpovědět
bresta|15. června 2013
Paní Hrušťáková,mám dotaz.Co dáváte místo mléka?Jinak to vypadá na dobrou majonézu.Ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!