Staňte se našimi fanoušky na:

Makrela s karí bramborami

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z makrel odřízněte hlavu, kůži ponechte a odřízněte filety od páteře. Do kůže udělejte z boku 3 mělké zářezy, osolte, opepřete a potřete rybu jogurtem. Nechte 30 minut odpočinout. Troubu předehřejte na 200°C. Pekáček postavte na sporák, rozehřejte v něm olej a opečte na něm cibuli s bramborami; stačí asi 5 minut. Pak vmíchejte kari pastu, a až se rozvoní, přidejte pokrájenou zelenou část mangoldu nebo špenát a smíchejte. Vše přesuňte do trouby a pečte 15 minut. Pak na brambory s mangoldem položte makrelu a pečte dalších 15 minut dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!