Staňte se našimi fanoušky na:

Makrela v česnekové směsi

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek prolisujeme, smícháme s malým množstvím soli, s rozsekanou petrželkou, rozehřátým máslem a citronovou šťávou. Porce makrel opečeme po obou stranách na oleji a vyndáme; na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na plátky, přidáme zpátky makrely, česnekovou směs a vodu, dusíme až makrely změknou. Hotové přendáme na talíře, přelijeme procezenou šťávou a podáváme s brambory a dílky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. listopadu 2014
udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!