Staňte se našimi fanoušky na:

Makrela v remosce

Autor receptu: gwendy (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek utřeme se solí a promícháme s nasekanou bazalkou a petrželkou a přidáme kousek rozpuštěného másla. Vykuchanou makrelu důkladně omyjeme ve studené vodě. Makrelu potřeme směsí česneku a bylinek a dáme péct na másle do remosky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maruskaji |4. června 2013
Vypada to dobre. Odpovědět
Linda |4. června 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
maka |8. května 2013
jůů Odpovědět
Vendula Ševčíková |8. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
díky Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
díky za tip :) Odpovědět
Vlasta78 |7. května 2013
super Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
super Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!