Staňte se našimi fanoušky na:

Makrelový dip

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Makrelu zbavíme kůže a všech kostí. Maso vložíme do hlubší misky a vidličkou je pořádně rozmělníme. Přidáme po částech pomazánkové máslo, hořčicí a křen. Vše utřeme dohladka. Hotový dip dochutíme solí a pepřem. Nakonec do něj vmícháme očištěnou, nadrobno nasekanou cibulovou nať. Zeleninu nakrájíme na pokud možno stejně silné špalíčky. Ředkvičky necháme vcelku. Kousky zeleniny namáčíme do dipu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kuchticek |19. září 2013
jojo Odpovědět
b* |16. září 2013
zkusím Odpovědět
josifek |13. září 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!