Staňte se našimi fanoušky na:

Malé mořské rybky smažené

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 1 kg drobných rybek (girice, kanici, grundle, sardelky)

Pracovní postup:

Rybičky zbavíme šupin,vyvrhneme je a odřízneme hlavu,propláchneme a osušíme.Asi 1/2 hodiny před smažením je osolíme,pak přebytečnou sůl otřeme,ryby lehce obalíme v mouce a smažíme po obou stranách na horkém oleji.Podáváme s bramborovým salátem. Tip: Úplně malé rybky(5-7cm) se zpravidla ani nekuchají,ani se jim neodřízne hlava,ale smaží se a jedí celé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!