Na obložení: 1 lilek, 2 cukety, 100 g sušených rajčat, 200 g ovčího sýra, 2 stroužky jemně pokrájeného česneku, sůl, 2 čajové lžičky sušených provensálských bylinek, 2 lžíce olivového oleje, 100 ml rajčatového pyré na pizzu (z konzervy) Mouku, droždí, olivový olej, 1/2 čajové lžičky soli a vodu smícháme a uhněteme hladké těsto. Necháme je vzejít na teplém místě asi hodinu, dokud se nezdvojnásobí objem. Předehřejeme gril. Těsto důkladně prohněteme a rozdělíme na 8 porcí. Z kousků těsta vytvoříme pomoučněnýma rukama kuličky, z nichž rozválíme placky silné asi 1 cm a necháme ještě dalších asi 15 minut kynout. Lilky a cukety omyjeme, odstraníme stopky. Sušená rajčata nakrájíme na kousky, ovčí sýr na kostičky. Přidáme bylinky, špetku soli a olivový olej. Lilky a cukety nakrájíme na plátky a opečeme na grilu po obou stranách 3 minuty. Rajčatové pyré rozetřeme na připravené placky a na ně poklademe plátky lilků a cuket společně se sušenými rajčaty. Posypeme ovčím sýrem a pokapeme olejem s kořením. Malé pizzy grilujeme zakryté při střední teplotě 10 minut.