Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Piškotový korpus rozkrojte vodorovně na 3 tenké vrstvy. Jednu vrstvu položte do skleněné mísy (měla by mít ploché dno Ø asi 25 cm a výšku asi 15 cm) a piškot pokropte 1/3 sherry. Rozložte asi 1/3 malin a broskví, na ně rozetřete 1/3 vanilkového krému a opakujte postup (piškot, sherry, ovoce a krém), hrst malin si nechte na ozdobu. Na polevu ušlehejte z bílků tuhý sníh a v oddělené míse ušlehejte smetanu. Do šlehačky vmíchejte cukr, pak zapravte sníh a šlehačkovým sněhem potřete moučník. Ozdobte malinami a opraženými mandlemi a až do podávání nechte chladit. Recept na krém najdete na mém profilu pod názvem "Dezertní krémy".