Připravíme "malovací" těsto z cca půlky vajíčka - vyklepneme zvlášť bílek a zvlášť žloutek a od každého půlku nabereme. Přidáme lžíci kakaa, dvě lžíce moučkového cukru a tři lžíce hladké mouky. Vzniklé těsto dáme do sáčku a odstřihneme růžek. Na pečicí papír malujeme tečky a všelijaké spirálky. Plech s papírem s namalovaným vzorem dáme do mrazáku na cca 1 hodinu. Po hodině si připravíme těsto na roládu. Nejdříve ušleháme bílky (5 a půl) s krupicovým cukrem do pěny. Poté zašleháme do směsi žloutky (5 a půl). Nakonec zašleháme 80 g hladké mouky. Vyndáme plech z mrazáku. Nalijeme těsto na kakaové malovánky. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Pečeme 7-10 minut. Upečenou roládu necháme vychladnout, nezamotáváme. Jako náplň použijeme šlehačku vyšlehanou s kokosovým desertem Creme Olé a 100 ml mléka. Roládu lehce potřeme marmeládou, pak šlehačkovým krémem a posázíme čtvrtkami jahod. Stáhneme pečící papír a opatrně roládu zabalíme.