Staňte se našimi fanoušky na:

Maminčin hráškový krém

Autor receptu: dagmar.gebauerova.9 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle orestujeme cibuli a bílou část pórku. poté přidáme mražený hrášek osolíme a opepříme a zejeme zeleninovým vývarem a vše přivedeme k varu. Vaříme doku hrášek nezměkne sundáme polévku ze žáru a přidáme mléko i smetanu a rozmixujeme a potém ještě propasírujeme. dáme ještě na pár minut povařit

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.s.kopecka |10. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
petrapo |3. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!