Mouku zpracujeme s máslem, vodou a solí na hladké nelepivé těsto, necháme hodinu v chladu. Půl těsta rozválíme na plát a rozkrojíme na 20 obdélníků 6x4cm, rozložíme na plechy a pečeme asi 15 minut na 180°C, pak necháme vychladnout. Zbytek těsta rozválíme na plát a vyložíme pekáček vel. 24x30cm. 6 žloutků utřeme s polovinou cukru do pěny, z bílků s cukrem ušleháme tuhý sníh. Obě hmoty pak spojíme a vmícháme karob nebo kakao a ořechy. Hotové těsto rozetřeme na světlé těsto v pekáčku, pečeme asi 30 minut na 180°C. Necháme krátce vychladnout v pekáčku a pak vyklopíme. Z mléka a pudinku uvaříme hustý krém, po uvaření vmícháme 1 žloutek, za stálého míchání necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Do vychladlého pudinku vmícháme utřené máslo a společně vyšleháme na hladký krém. Potřeme vychladlý korpus, na vršek rozložíme upečené obdélníky a pocukrujeme. Necháme ztuhnout a pak nakrájíme.