ZÁKLAD NA KRÉM: Uvaříme si pudink ze 400 ml mléka, 2 balení vanilkového pudinku, 4 PL krupicového cukru a za občasného míchání necháme vychladnout.
KORPUS: Ve větší misce rozmixujeme tyčovým mixérem 2 malé konzervy mandarinek, přidáme další suroviny - 1 1/2 hrnku polohrubé mouky, 1 hrnek krupicového cukru, 2 balení prášků do pečiva, 2 ks vejce a vše důkladně promícháme. Připravené těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 180 °C do zlatova, vyzkoušíme špejlí....
KRÉM: Do vychladlého pudinku zamixujeme 2 balení tvarohů v papíře, 1 balení zakysané smetany a dosladíme dle chuti moučkovým cukrem.
KOMPLETACE: Krém natřeme na vychladlý korpus, posypeme 2 hrstěma nasekaných vlašských ořechů a pocákáme čokoládovou polevou.