Korpus: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek krupicového cukru, 0,5 hrnku oleje, 1 hrnek mléka, 2 vejce, 1 prášek do pečiva Krém: 140 g másla a 60 g polohrubé mouky na jíšku, 1/2 l mléka, 200 g změklého másla, 180 g cukru krupice, 1 vanilkový cukr, 2 konzervy mandarinek nastrouhaná čokoláda na ozdobu Suroviny na těsto smíchejte v míse a rozetřete na plech vyložený papírem na pečení. Upečeme (20-25 minut při 180°C). Mezitím, co se peče korpus, začněte s krémem. Na pánvi rozpusťte 140 g másla, zaprašte ho moukou a usmažte řídkou světlou jíšku. Stáhněte z plotny a za stálého míchání do jíšky po troškách přidávejte mléko. Vraťte na plotnu za stálého míchání přiveďte k varu a vařte až vám vznikne hustá hmota. Odstavte a nechte úplně vychladnout. Zatím si naskládejte okapané mandarinky na upečený korpus. Změklé máslo smíchejte s cukrem krupice, vanilkovými cukry a směs vmíchejte do vychladlého jíškového základu. Nakonec si vezměte elektrický šlehač a krém důkladně vyšlehejte. Hotový krém rozetřete na mandarinky a posypejte nastrouhanou čokoládou. Dáme vychladit a potom už jen mlsáme.