Staňte se našimi fanoušky na:

Mandlové srdce v jemném krému zasněžené čerstvým kokosem

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si zpaříme mandle a oloupeme je. Salko smícháme s 200 g strouhaného kokosu a necháme půl hodiny tuhnout v lednici. Pokud je směs stále řídká, můžeme přidat kokos. Následně tvarujeme kuličky, do kterých vkládáme mandličku a na závěr je obalíme ve zbylém kokosu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |13. prosince 2014
Děkuji :-) Odpovědět
SimoneckaC |6. listopadu 2014
Děkuji :-) Odpovědět
mochomůrka |6. listopadu 2014
super Odpovědět
SimoneckaC |1. řijna 2014
Děkuji :-) Odpovědět
SimoneckaC |20. září 2014
Určitě ;-) A přeji dobrou sladkou chuť :-) Odpovědět
SimoneckaC |4. ledna 2014
:-) ano, ale název Raffaello tady už je stokrát, takže slogan = Raffaello :-) Odpovědět
petrapo |4. ledna 2014
rafaelo ;) Odpovědět
Effka.jesterka|6. května 2014
zní to dobře, vypadá jedle a jednoduše, ukládám a vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!