Staňte se našimi fanoušky na:

Mandlový korpus

Autor receptu: Ájule (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky utřeme s polovinou cukru a máslem do pěny. Bílky se zbylým cukrem vyšleháme na pevný sníh. Lehce spojíme sníh s pěnou a pomalu vmícháme mouku a nakonec nasekané mandle. Pečeme v troubě při 160°C CCA 40 minut. Zdobíme doplňujeme různými krémy a ovocem - jak má každý rád.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hadicevlcice|9. řijna 2014
je to neuplne ;-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!