Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Kousek alobalu potřeme olejem. Polovinu cukru rozehřejeme a necháme dozlatova zkaramelizovat. Do karamelu vmícháme mandle. Polovinu mandlového krokantu rozetřeme na alobal. Zbylý krokant rozpustíme v 20 ml vroucí vody a krátce povaříme. Potom přidáme 400ml mléka a přivedeme k varu. Zbylé mléko, pudinkový prášek a zbytek cukru rozmícháme dohladka. Vmícháme ke krokantovému mléku a za stálého míchání krátce povaříme. Pudink rozdělíme do 4 misek a necháme vychladnout. Smetanu smícháme s vanilkovým cukrem a ušleháme dotuha. Vychladlý pudink ozdobíme kopečky šlehačky a sušenkami. Posypeme zbylým mandlovým krokantem. Pokud nám zbyde šlehačka podáváme ji zvlášť.