Staňte se našimi fanoušky na:

Mango Chocolate a plněné kokosky

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

NÁPOJ Do vysoké sklenice nalijeme vodku, zalijeme horkou čokoládou a nakonec ozdobíme šlehačkou. KOKOSKY Linecké těsto rozválíme na pomoučeném válu na tenký plát, vykrojíme kolečka, přendáme je na plech s pečícím papírem a pečeme asi 5 minut na 200°C. Bílky smícháme s cukrem a nahřejeme ve vodní lázni. Vmícháme kokos a marmeládu a necháme vychladnout. Pak hmotu nastříkáme cukrářským sáčkem na plech s pečícím papírem - uděláme malé kopečky, pečeme 15-20 minut na 200°C. Linecká kolečka slepíme s kokoskami krémem připraveným ušleháním másla, moučkového cukru a kakaa. Spodní část namočíme do rozehřáté čokolády a necháme zaschnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!