Máslo s cukrem utřeme do pěny, střídavě zašleháváme vejce a 3 lžíce mouky. Zbytek mouky smícháme s mákem a práškem do pečiva a se smetanou zamícháme do těsta. Těsto rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané formy, pečeme asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě, pak necháme vychladnout. Strouhaný kokos orestujeme na suché pánvi dozlatova, mango z 1 plechovky necháme okapat a nakrájíme ho na kostky. Korpus vodorovně rozkrojíme, kolem spodního dílu upevníme znovu okraj formy. Vyšleháme dotuha 500ml smetany s vanilkovým cukrem a ztužovačem. Zamícháme do ní orestovaný kokos a nakrájené ovoce. Krém rozetřeme na korpus a přikryjeme druhým dílem, dort dáme do chladu. Želatinu namočíme do studené vody, zbylé mango i se šťávou rozmixujeme. Želatinu vymačkáme, rozpustíme a smícháme s trochou mangového pyré, spojíme se zbylým pyré a rozetřeme na dort. Na 2-3 hodiny dáme do chladu. Kokosové lupínky orestujeme na suché pánvi, čokoládu škrabkou nastrouháme na roličky. Dort uvolníme z formy, zbylou smetanu vyšleháme dotuha se lžičkou cukru. Polovinou šlehačky naplníme zdobící sáček. Zbylou šlehačkou potřeme okraj dortu (případně přejedeme dortovým hřebenem). Na dort nastříkáme 24 šlehačkových hvězdiček a ozdobíme je čokoládou a kokosem. Necháme vychladit a podáváme.