Máslo a cukr utřeme do krému, vmícháme vejce. Navrch prosijeme mouku, kypřící prášek a vanilkový cukr. Přidáme strouhaný kokos a promícháme. Těsto naplníme do vymazané a vysypané dortové formy (24cm) a pečeme 30-35 minut na 180°C (horkovzduch 160°C), hotový korpus necháme vychladnout. Mango rozpůlíme, vyřízneme pecku a odřízneme několik plátků na ozdobu. Zbytek dužiny, 1/4 l vody a citronovou šťávu asi 10 minut povaříme, na sítu necháme okapat a rozmixujeme. Želatinu namočíme, smícháme mangové pyré, pomerančovou a limetkovou šťávu i kůru, kokosové mléko, tvaroh, cukr a lžíci strouhaného kokosu. Do krému vmícháme tenkým pramínkem přilévanou vymačkanou a rozpuštěnou želatinu - dáme chladit. Hned jak hmota začne želírovat, vmícháme do krému dotuha ušlehanou smetanu. Korpus obtočíme prstencem, naplníme krémem a uhladíme. Necháme v ledničce 2 hodiny ztuhnout. Pak odstraníme prstenec, dort ozdobíme zbylým kokosem, dílky manga a limetkou.