Staňte se našimi fanoušky na:

Marcipán

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mandle spaříme, oloupeme a velmi jemně nakrájíme. Smícháme je s cukrem a přidáme vidličkou napěněný bílek. Třeme, dokud nevznikne vláčná hmota. Je-li řídká, přidáme cukr, v opačném případě ještě trochu bílku. Hotovou hmotu vyválíme do válečku, zabalíme do potravinářské fólie a uchováváme v chladu. Pak z marcipánu podle potřeby a fantazie tvarujeme různé tvary.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |8. května 2013
mňam :) Odpovědět
petulka18 |8. května 2013
jj :) Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :)) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
nikita066 |8. května 2013
díky za recept Odpovědět
didasek20|31. března 2015
Lze použít i na potah dortu?? :-) Odpovědět
Kiki.18|25. ledna 2014
skvělý! Odpovědět
adriana.kohutova|14. května 2013
na té fotce to vypadá hrozně velké, na to, že je to jen 1 bílek a trochu cukru a mandlí... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!