Staňte se našimi fanoušky na:

Marcipánové hříbky

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mandle spaříme vřelou vodou, oloupeme a pomeleme. Přidáme cukr, pokropíme vodou a válečkem roztáhneme po desce do hladka. Směs rozdělíme na dvě poloviny a do jedné vmícháme kakao. Z bílé hmoty zformujeme nožky a z tmavé kloboučky hříbků, ty navlhčíme bílkem, spojíme a necháme oschnout na teplém místě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |20. listopadu 2014
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Peťa:-) |28. srpna 2014
vhodný doplněk aktuální houbařské sezony Odpovědět
pecenicko |4. července 2014
ty hříbky jsou jako živé :-) Odpovědět
Rena.KI |18. května 2014
Děvčata máte pravdu, už je smazána. :-))) Odpovědět
Alpenrose |18. května 2014
Renko proč tu inkriminovanou fotku nesmažeš? Pravděpodobně sbírá body neprávem. Ostatní jsou, zdá se, vpořádku. Odpovědět
Maty |16. května 2014
Ale ty ostatní houbičky jsou určitě marcipánové. Odpovědět
Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Peggy89 |21. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Rena.KI |29. července 2013
Já nevím jestli je marcipánový nebo pravý, fotku jsem nepřidávala, takže si věřte nebo nevěřte čemu chcete VELKAKOKI. Za foto skutečně body nesbírám. Odpovědět
VELKAKOKI |27. července 2013
recept dobrý, ale fotu nevěřím = přírodní, viz noha.... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!