Staňte se našimi fanoušky na:

Margot řezy

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse vyšleháme žloutky s cukrem,postupně zašleháme olej,a přidáme mouku s práškem do pečiva a dle potřeby ředíme mlékem.nakonec vmícháme sníh z bílků.Těsto vlijeme na vysypaný plech a na povrch těsta nalijeme teplý uvařený pudink z 1/2l mléka,hezky z vysoka aby protekl těstem a pečeme ve vyhřáté troubě na 20 stupňů. ještě teplou buchtu natřeme kysanou smetanou a posypeme nahrubo posypanou strouhanou čokoládou.dáme vychladit, nejlepší je druhy den. Na fotce je levnější varianta, vše smíchat a do těsta dát strouhanou čokoládu a upečeme pak posypat cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |30. ledna 2013
moje taky,mám je moc ráda Odpovědět
Uzzi1 |5. ledna 2013
s tím potřením zakysankou je buchta skvělá Odpovědět
MAFIRA|28. ledna 2013
tomu věřím,kde je moje dieta-v háji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!