Ryby nakrájíme na filety. Cibuli nakrájíme na drobno. Ocet smícháme se lžičkou soli, cukrem a hořčicí. Mícháme až se cukr rozpustí a přidáme hořčicí. Touto remuládou potřeme ryby a necháme 5 dní marinovat v nádobě s víčkem. Nyní si připravíme koprovou remuládu: všechny ingredience musí být vychlazené. Do mixéru dáme žloutky, šťávu z poloviny citronu, lžičku soli, kari koření, kapary a rozmixujeme. Za stálého mixování postupně přiléváme řepkový olej. Propasírujeme přes husté sítko. Nakonec přidáme nasekaný kopr. Nakonec si připravíme hráškové pyré: rozmražený hrášek rozmixujeme se lžičkou citronové šťávy, vývarem a olivovým olejem. Osolíme. Propasírujeme přes jemné sítko a necháme v lednici ztuhnout. Rybu vyjmeme z remulády a omyjeme. Krátce ji osmahneme. Podáváme s hráškovým pyré potřené remuládou z kopru.