Na marinádu: 2 lžíce medu, 1 lžička silně pálivého feferonkového krému, čerstvé bylinky(dala jsem majoránku, citronový tymián, rozmarýn) 2 lžičky koření Andělská křídla, olivový olej V misce smícháme med, olej, feferonkový krém, nasekané bylinky. Cibuli, česnek oloupeme a nakrájíme. Řapík omyjeme, nakrájíme na špalíky, rajčátka překrojíme napůl. Maso omyjeme, osušíme potřeme marinádou a necháme v chladu marinovat, můžeme i přes noc. Nakrájenou zeleninu a snítky Smilu italského dáme do pekáče. Na zeleninu dáme marinované maso, které osolíme a okořeníme kořením Andělská křídla. Pekáč dáme do trouby vyhřáté na 220°C pečeme asi 15 min, pak stahneme na 180°C. Maso během pečení poléváme vypečenou šťávou, ke konci přidáme máslo. Když je maso měkké vyndáme ho a uchováme v teple. Zeleninu a vypečenou šťávu nalijeme do mísy a ponorným mixérem rozmixujeme. Podáváme s bramborovou kaší.