Staňte se našimi fanoušky na:

Marinované skopové kotlety

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skopový hřbet přesekneme po hřbetní kostí na půlky, odsekneme postranní kostí a nasekáme kotlety (2 kusy na porci). Z kotlet odstraníme blány, kotlety nařízneme po obvodu asi na třech místech, jemné je naklepeme, potřeme olejem a marinádou (cibuli a česnek jemně nakrájíme a promícháme s dalšími potravinami) a necháme v misce několik hodin odležet. Před přípravou je vyjmeme, odstraníme ulpělou cibuli, česnek a koření a kotlety osušíme. Potřeme je olejem, vložíme na rošt potřený olejem a grilujeme asi 5 minut. Pak je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme 4-5 minut, až změknou. Osolíme je, přeložíme na talíře a pokapeme rozehřátým máslem. Podáváme je hodně horké. Vhodná příloha jsou různě upravené brambory a zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!