Staňte se našimi fanoušky na:

Marinovaný krůtí řízek

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Marináda: 3 lžíce oleje 3 lžíce smetany 2 lžíce kečupu 1 lžíce sójové omáčky 1 lžička hořčice 1 menší cibule nakrájená nadrobno nasekaná petrželka kari koření špetka čili pepř sůl vše smícháme Naklepané krůtí řízky naložíme přes noc do připravené marinády, druhý den je usmažíme na oleji na pánvičce, nebo je můžeme i ugrilovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |6. června 2013
bude dobré, ale fotka je asi trošku jiná, tady to vypadá že se to ještě obaluje ve strouhance Odpovědět
beaa |16. května 2013
dobré Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
ukládam Odpovědět
majdik1515 |19. dubna 2013
Vypadá to nádherně , určitě vyzkouším Odpovědět
Jan |13. dubna 2013
Vcelku lákavý recept. Uložím a vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
můra|9. května 2014
vyzkouším 1+ Odpovědět
petra.pokorna|9. května 2014
Určitě vyzkouším...krůtí děláme často Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!