Staňte se našimi fanoušky na:

Marocký guláš

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso (4 řízky nebo celé kuře) nakrájet na kostky, salátovou okurku (1), rajčata (6), paprikové lusky (3) nakrájet na drobné kostky, cibule (4) nadrobno. Připravit omáčku (vyplatí se i den předem) z Části cibule (3), paprikových lusků, rajčat, okurky, petrželky (2 lžíce), olivového oleje (4 lžíce), citronové šťávy (2 lžíce), cclých oliv (lžíce). Podusit vše doměkka, nechat vystydnout a dát do ledničky aspoň na dvě hodiny. Na dvou lžících oleje zpěnit zbylou cibuli (1), na té pak osmahnout maso, málo podlít a dusit doměkka. Omáčka se k horkému masu podává studená. Přílohy: chléb, bílé pečivo

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!