Staňte se našimi fanoušky na:

Marshcipán

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bonbony vysypeme na talíř, zakápneme citronouvou šťávou a dáme na 30 vteřin do mikrovlnky rozpustit. Pomalu přidáváme mouč, cukr a propracováváme až se vytvoří hmota hustoty marcipánu množství cukru je orientační, záleží na velikosti lžičky s citronem. Vhodné na potahování, modelování a zdobení dortů a malých zákusků. Dort jsem dělala z Haribáků a hůř se s nimi pracovalo,špatně se mi vyválela hmota, trochu se trhala, ale potřebovala jsem bílou a modrou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barakuda |29. dubna 2013
jednou jsem tuhle hmotu zkoušela, dobře se s ní potahovalo, šla krásně vyhladit Odpovědět
pavlinf |29. dubna 2013
zajímavé Odpovědět
evahu |27. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Georgina |27. dubna 2013
hmota má lehce odstín barvy bonbonů, ale jde barvit potravinářskými barvami Odpovědět
Jean|19. června 2013
ten je hezkýýý Odpovědět
aron|18. června 2013
krásný dort Odpovědět
tvkjj|6. června 2013
wow :) Odpovědět
jebik|2. června 2013
zajímavé Odpovědět
uuu|11. května 2013
krásná fotka Odpovědět
aron|9. května 2013
UŽ JSEM O NĚM SLYŠELA Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!