Staňte se našimi fanoušky na:

Máslo kečupové

Autor receptu: t0tt0 (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo pečlivě promícháme s kečupem,vytvoříme váleček,zabalíme do alobalu a uložíme do chladničky.Používa se na dochucování pokrmů a zjemňování omáček,nebo doplněk k pokrmům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darma |20. června 2014
dobrý nápad Odpovědět
any20 |14. června 2014
taky dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!