Staňte se našimi fanoušky na:

Maso na grilu od babičky

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naložíme do marinády, druhý den grilujeme. Marináda ostrá česneková: 100 ml sójové omáčky + 4 - 5 stroužků prolisovaného česneku + 3 lžíce oleje + 1 lžíce bílé víno + 1 lžíce tekutý med + trochu jemně nasekaného zázvoru. Na jakékoliv maso. Marináda z červeného vína: 4 lžíce olivový olej + 6 lžic červené víno + 1 lžíce francouzské hořčice + 1 lžíce čerstvě nasekané zelené petrželky + pepř mletý podle chuti. Tato směs vhodná na hovězí maso, zvěřinu, jehněčí nebo vepřové.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
Hoban |6. května 2013
ukládám Odpovědět
betka |10. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
miri3 |10. března 2013
to se bude v létě hodit Odpovědět
můra|7. řijna 2017
ukládám-1+ Odpovědět
janča88|13. prosince 2013
V létě vyzkouším Odpovědět
paaja16|24. května 2013
zkusím Odpovědět
petr.helman.5|21. března 2013
Vyzkouším až bude víc sluníčka ke grilu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!