Staňte se našimi fanoušky na:

Maso na medvědím česneku

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V sezóně medvědího česneku neleníme a jdeme si ho natrhat. Doma ho omyjeme a nasekáme. Dáme ho do omnia sklenice, prosolíme a zalijeme olejem. Skladujeme v lednici. Používáme do salátů nebo na maso. Maso opeříme, potřeme medvědím olejem a necháme přes noc odležet v lednici. Poté grilujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
mňamka, dělávámmedvědí česnek je nej.... 1++ Odpovědět
Sofii |18. dubna 2013
Je to dobrý nápad, naložit medvědí česnek do oleje, to musím vyzkoušet :-) Odpovědět
Persefona |31. března 2013
Taky chodíme na medvědí česnek Odpovědět
potvurka.eva|30. dubna 2013
Udělala jsem si domácí pesto -medvědí česnek se umyje, naseká, zalije asi štamrlí olivového oleje a dochutí (v hmoždíři) rozdrceným sezamovým semínkem a ve skleničče skladuje v lednici... ;-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!