Staňte se našimi fanoušky na:

Maso na špejlích

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso zbavíme všech kostí, tuku, kližek, nasekneme je, aniž bychom je rozsekali anebo i rozkrájeli. Všechny přísady řádně smísíme, dáme je do hluboké mísy nebo do velkého hrnce a vložíme na ně maso. Necháme ustát asi půl hodiny, po tu dobu maso často obracíme, aby do sebe vsáklo všechny přísady. Potom nakrájíme maso na stejně velké kostky, vrátíme je do přísad, dobře promícháme a necháme stát další hodinu nebo půldruhé hodiny. Vyjmeme maso, napíchneme je na špejle a pečeme na rožni nad ohněm z dřevěného uhlí, přičemž je často mastíme máslem. Upečené maso sejmeme ze špejlí a podáváme velmi horké s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |22. ledna 2014
:-D Odpovědět
josifek |6. června 2013
Ukládám. Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
Moc hezké :) chytlavé :) Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
giorgio.trantina |29. řijna 2012
Tak to se mi sbíhaj sliny! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!