Staňte se našimi fanoušky na:

Maso v kremžské hořčici

Autor receptu: lucikpucik (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepat, osolit, opepřit a potřít směsi ( smíchát kremžskou hořčici s troškou oleje). Poklást větší vrstvou pokrájené cibule a česneku. Nechat přez noc uležet, druhý den zprudka opéct, podlit vodou a dát do trouby. Pečeme zakryté. Když je maso už skoro měkké odkryjeme. Můžeme podávat s bramborovou kaši, nebo s knedlíkem a se zelím:)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |7. řijna 2014
ano 1++ Odpovědět
Polda |18. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Aggie|7. června 2013
zkusím Odpovědět
beatka007|31. května 2013
vyborne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!