Staňte se našimi fanoušky na:

Masová polévka selská z perlových krup a brambor

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Potřebné množství krup přebereme, opereme a dáme přes noc namočit do studené vody a v téže vodě je druhý den uvaříme.Maso opereme a dáme i s kroupami do nádoby se studenou vodou .Když se začne polévka vařit, zmírníme var.Zeleninu důkladně opereme, oškrábeme, nakrájíme nadrobno a dáme do polévky v hrnci.Půl hodiny před dovařením polévku osolíme podle chuti, do talíře s polévkou přidáme smetanu. Z masa uvařeného v polévce připravíme druhé jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!