Staňte se našimi fanoušky na:

Masová pomazánka

Autor receptu: adela.postranecka (7 receptů)

Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.

Množství: 5 osob
Obtížnost: Snadné
Příprava: 10 min.
Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno.
  2. Přidáme balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou.
  3. Pomazánku osolíme podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!