Staňte se našimi fanoušky na:

Masová pomazánka s petrželkou

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso podusíme, můžeme použít i maso, které nám zbylo od oběda či večeře, a umeleme.Z másla a mouky povařených v mléce vytvoříme kaši- bešamelovou omáčku, kterou použijeme ke spojení masa v hladkou směs.Osolíme, přidáme nasekanou petrželku a drobně nakrájené vejce. Pomazánku mažeme na chleba nebo bílé pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!