1. omáčka Brusinkový kompot promícháme s pomerančovou a citronovou šťávou, osolíme a opepříme. 2. omáčka Majonézu vyšleháme s hořčicí, kari a solí. 3. omáčka V kastrolku svaříme ocet a bílé víno. Česnek oloupeme a dva stroužky prolisujeme ke svařené směsi, přisypeme bylinky a ochutíme solí, cukrem a pepřem. V hrnečku rozmícháme škrobovou moučku s trochou vody, vlijeme ji do omáčkového základu a necháme projít varem. Zbylý stroužek česneku nakrájíme na tenké plátky a dáme do omáčky, kterou necháme vychladnout. Maso a játra očistíme, omyjeme a rozkrájíme na kostičky nebo nudličky. Vývar ohřejeme a naplníme jím hrnec pro přípravu fondue, pod kterým udržujeme plamen. Kousky masa a jater napichujeme a vaříme asi 5 minut ve vývaru. Pak vyndáme a namáčíme v omáčkách. Podáváme s pečivem.