Staňte se našimi fanoušky na:

Masové knedlíčky s řapíkatým celerem

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme se solí, pepřem, dvěma stonkami celeru nakrájené na jemno (listy si necháme na ozdobu), utřeným česnekem a nasekanou petrželkou. Vytvarujeme z něj malé karbanátky a pečeme na 180 °C asi 20 minut. Mezitím si připravíme citronovou majonézu: smícháme majonézu s citronovou šťávou a kůrou a dáme ji do lednice. Zbylé dva stonky celeru nakrájíme na nudličky, smícháme je s listy bazalky, salátu, s listy z celeru. Masové bochánky podáváme s celerovým salátem a citronovou majonézou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!