Staňte se našimi fanoušky na:

Masové knedlíčky v leču

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žemli nakrájenou na plátky zvlhčíme mlékem, po prosáknutí promneme a promícháme s mletým masem, vejce, prolisovaným česnekem, pepřem a solí. Z masové hmoty uděláme kouličky, osmažíme je po všech stranách na rozehřátém oleji a vyndáme. Na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, zaprášíme ji moukou, osmahneme, vmícháme mletou papriku, po zpěnění přidáme rajčatový protlak, trochu vody a rozšleháme. Do vařící směsi přidáme lečo a rozsekané feferonky a krátce podusíme. Nakonec přidáme masové knedlíčky a pořádně prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!